Projectontwikkeling

Onze divisie Projectontwikkeling ontwikkelt voor eigen rekening en risico woon- en utiliteitsprojecten voor de Limburgse en Brabantse markt. Maar ook voor beleggers, woningbouwcorporaties en bedrijven worden projecten ontwikkelt. Er zijn diverse samenwerkingsverbanden mogelijk als het gaat om de ontwikkeling en realisatie van uw projecten.

bouwbedrijf

De divisie bouwbedrijf realiseert kleine en grote projecten in een veelvoud van sectoren waaronder appartementen, grondgebonden woningen, bedrijfshallen, (automobiel-)showrooms, bedrijfsgebouwen en kantoren. Of het nu gaat om projecten uit de aanbestedingsmarkt, in een bouwteam of turnkey-projecten, bij Geelen is persoonlijke betrokkenheid altijd gegarandeerd. Onder de opdrachtgevers komen gerenommeerde namen als BMW, UPS, Wonen Limburg, Holiday Inn en Van Pol Participaties voor. Bedrijven waarmee Geelen Vastgoed & Bouw zich graag identificeert.

Vastgoedservice

De divisie Vastgoedservice richt zich op het verzorgen van onderhoud en verbouwingen voor vastgoedbeheerders, beleggers, bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast voeren zij dagelijks schadeherstel en calamiteitenonderhoud (24-uurs service) uit voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. De divisie vastgoedservice neemt u desgewenst alle werkzaamheden en zorgen op het gebied van vastgoed uit handen. Wij beheren met zorg, aandacht en professionaliteit. Met vaste opdrachtgevers als Proteion Thuis, Wonen Zuid, Woongoed 2000, Laurentius ziekenhuis Roermond en Intratuin laat de Vastgoedservice zien op een constant en hoog niveau te acteren.

Divisies

Projectontwikkeling
Bouwbedrijf
Vastgoedservice

Geelen Vastgoed & Bouw - Engelmanstraat 49 - 6086 BB Neer - Postbus 4408 - 6086 ZG Neer - T +31 (0) 475 59 18 48 - F +31 (0) 475 59 27 98 - E info@geelen.nl